Over VerzekeringenVerkenner.nl

Heb je vragen over verzekeringen en wil je onafhankelijke info en advies? Dan is verzekeringenverkenner.nl een goede plek om te beginnen. Op ons platform vind je onafhankelijke info over alle verzekeringen op één plek. Lekker overzichtelijk en in duidelijke taal. Of je nu meer wilt weten over reisverzekeringen, een inboedelverzekering voor je huis of een ziektekostenverzekering, je krijgt hier gratis praktisch advies en informatie erover.

Lees hier: 

  • hoeveel premie je betaalt voor een verzekering  
  • hoe een verzekering precies werkt 
  • waarop je moet letten bij het afsluiten van een verzekering
  • hoe je verzekeringen goed kunt vergelijken

Ons platform is niet gebonden aan specifieke verzekeraars. We selecteren, bewerken en beoordelen voor jou de informatie van uiteenlopende verzekeraars, instanties en andere gerenommeerde bronnen. 

Martijn van den Berg 400x400

Martijn van den Berg: Initiatiefnemer en technisch beheer 

Martijn werkt al jaren als SEO specialist. Hij zorgt dat mensen gemakkelijk online de informatie of producten kunnen vinden die ze nodig hebben. Het idee voor Verzekeringenverkenner ontstond toen hij een nieuwe woning kocht. “Ik wilde me voor ons nieuwe huis wat meer verdiepen in verschillende verzekeringen. En ik merkte dat het lastig was om op één plek duidelijke én onafhankelijke info te vinden over alle verzekeringen die er zijn. Zo ontstond dus het idee voor een website mét praktische info over verzekeringen en zónder samenwerkingsverbanden met verzekeraars.”

 

Bianca-Hofman

Bianca Hofman: Tekstschrijver

Bianca is opgeleid als journalist en heeft jarenlange ervaring in communicatie, online marketing, copywriting en vertaling. Ingewikkelde info begrijpelijk maken is haar missie. Als tekstschrijver voor Verzekeringenverkenner selecteert Bianca de bronnen en informatie en schrijft ze artikelen. “Ik heb jaren geleden zelf wel eens gedoe gehad met een verzekeraar, omdat ik de voorwaarden niet goed had gelezen. Bijna € 2000 schade en ik kreeg niets uitbetaald. Oeps. Dat was een harde les. Ik help mensen dus graag om verzekeringen beter te begrijpen, zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn.”    

 

  

 

  

Verzekeringen Verkenner
Logo